Identity Projects is gespecialiseerd in het begeleiden van positioneringprocessen van individuen, teams en organisaties. Wij stimuleren en inspireren om de aanwezige kracht te ontdekken en te benutten. Met ‘kracht’ bedoelt Identity Projects: de moed om authentiek te zijn en de energie vrij te laten stromen. Jezelf zijn kost geen energie, het levert energie op. De krachtigste personen en organisaties zijn gewoon zichzelf, ze hebben een eigen stijl en gebruiken technieken die bij hen passen.

ONZE FILOSOFIE

Groei, motivatie en inspiratie komen van binnenuit. Toch wordt bij de professionele ontwikkeling van individuen, teams en organisaties hoofdzakelijk geïnvesteerd in kennis, nieuwe vaardigheden, imagotrucs en uiterlijkheden. Slechts zelden wordt de vraag gesteld of deze zaken eigenlijk wel aansluiten bij de betreffende personen of organisatie.

Voor een functioneren vanuit kracht, dient een proces van binnen naar buiten te worden gestimuleerd. Energie is daarbij de graadmeter. Als processen gepaard gaan met energie, raken we de kern, namelijk:

  • Identiteit: weten wie je bent
  • Missie: weten wat je wilt
  • Positionering: authentiek gedrag in lijn
    met identiteit en missie.

‘Veel mensen en organisaties positioneren zich zonder recht te doen aan eigenheid, talenten en passies. Dit gaat ten koste van veel energie en kwaliteit van leven en (samen)werken. Dat is zonde, en het is bovendien onnodig!’

Erna Staal, oprichter Identity Projects